fbpx

STRATEŠKI PARTNERI

COIN d.o.o.

Tvrtka Coin poznata je konzultantska tvrtka u Istri koja je na tržištu više od 20 godina, a svoje usluge svrstava u 2 grupe:

Poslovni konzalting

a) Konzalting u razvoju i realizaciji investicija (razvoj metodologija, projektnih modela, izrada opportunity i feasibility studija..)

b) Konzalting u poslovanju (računovodstvo, financijski management te implementacija sustava kontrolinga i financijskog managementa uz BI aplikaciju)

Proizvodi i usluge na dataSimplified platformi

Na dataSimplified platformi za podatkovnu analitiku, integraciju i vizualizaciju razvijena su razna rješenja za javni i privatni sektor.

Sva su rješenja smještena u oblaku i temeljena na robustnom sustavu poslovne inteligencije.

a) DS – Kontroling  – Rješenje koje povezuje sve tvrtke i ustanove grada u jedinstveni inteligentni sustav planiranja i izvještavanja, te praćenja likvidnosti na dnevnoj razini. Sve razine odlučivanja, shodno svojim ovlastima, dobivaju potpuno unificirane izvještaje i transparentne informacije o poslovanju tvrtki i ustanova u vlasništvu grada.

b) DS – Geo  – Rješenje koje pruža cjelovit okvir za upravljanje prostornim podacima. Povezivanjem s informacijskim sustavom grada otvara se čitav spektar mogućnosti prikaza i analize prostora, te aktivnijeg uključivanja građana u prostorno planiranje i razvoj grada.

c) DS – Interaktivne vizualizacije Najbolji način da se građanima prezentiraju za njih bitne informacije koje se uobičajeno nalaze u njima kompliciranom i nerazumljivom obliku.

Gradovi imaju mogućnost da bez ulaganja i uz simboličnu pretplatu iskoriste sve prednosti moderne tehnologije kako bi potakli svoje građane da se aktivno uključe u procese donošenja odluka važnih za njih i zajednicu u kojoj žive.

Više informacija moguće je pronaći na web stranici: www.datasimplified.com

GRADONAČELNIK.HR 

Projekt Gradonačelnik.hr donosi pravo lice lokalne politike. O lokalnoj politici u većini hrvatskih medija često se piše i govori u negativnom kontekstu. Bez ikakvih stručnih analiza se licitira njihovim brojem, ističu se negativni upravljački primjeri te se dovodi u pitanje samo postojanje općina u hrvatskoj lokalnoj upravi.

Tim projekta Gradonačelnik.hr razmišlja i djeluje drugačije. Srž naše uredničke politike je više nego jasna, a to je širenje isključivo pozitivnih i uspješnih priča sa samog početka demokratske vlasti – najnižih razina lokalne politike.

A pozitivnih priča itekako ima.

Obzirom da su projekt Gradonačelnik.hr čitatelji i drugi relevantni mediji prepoznali zbog jedinstvenosti i inovativnog pristupa jačanju svijesti o važnosti kalne politike za naše demokratsko društvo pokrenuli smo i projekte Župan.hr i Načelnik.hr. Kao i u slučaju projekta Gradonačelnik.hr, naš zadatak nije zagovaranje pojedinih političkih opcija ili političara, već objava njihovih objektivnih uspjeha i rezultata rada.

Načelnici, gradonačelnici i župani su, naime, političari koji itekako žive sa svojim sumještanima, rješavaju njihove probleme, izravno su izabrani na izborima i vrijeme je da se njihova priča čuje. Personaliziranim pristupom svakom pojedinom čelniku  nastojimo izbjeći ponekad otuđujući osjećaj koji se stvara prema lokalnoj upravi kad se o njoj priča isključivo kroz analize samog sustava

Naša je misija pokazati pravo lice lokalne politike.

Više informacija moguće je pronaći na web stranicama:

http://www.gradonacelnik.hr/ ; http://www.nacelnik.hr/ ; http://zupan.hr/

 

LIBUSOFT CICOM d.o.o.                   LibusoftCicom

LIBUSOFT CICOM d.o.o. je informatička tvrtka koja još od 1992. razvija vlastita aplikativna rješenja za vođenje proračunskog, profitnog i neprofitnog računovodstva. Sve naše aplikacije objedinjene su pod nazivom SUSTAV POSLOVNIH INFORMACIJA koji je zaštićen znakom SPI®, a namijenjene su:

 1. jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave i ostalim obveznicima proračunskog računovodstva
 2. komunalnim poduzećima
 3. upraviteljima stambenih zgrada
 4. malim i srednjim poduzećima

Odabirom SPI® aplikacija i tvrtke LIBUSOFT CICOM dobivate kvalitetnog partnera koji će vam pružiti podršku u brojnim aspektima vašeg svakodnevnog poslovanja.

 • 25 godina iskustva u razvoju rješenja i podršci u radu JLP(R)S

 • sjedište u Zagrebu i 4 poslovnice: Osijek, Split, Rijeka i Novigrad u Istri

 • preko 110 stalno zaposlenih i 40 suradnika

 • trenutno preko 850 stalnih korisnika

 • svakodnevno radi preko 7.500 operatera

 • ISO-9001: certifikat za upravljanje kvalitetom

 • ISO-27001: certifikat za informacijsku sigurnost podataka

 • stalna suradnja s 10 partnerskih tvrtki

 • otvorenost za suradnju s lokalnim partnerima po odabiru korisnika

 • stabilno poslovanje i stalni rast

www.spi.hr

 

LIBERFIN d.o.o.

LIBERFIN d.o.o. je kompletan financijski odjel, specijaliziran u pružanju usluga financijskog savjetovanja, kontrolinga i računovodstva.

Liberfin čine stručnjaci iz područja financija i financiranja projekata, s dugogodišnjim iskustvom rada u najvećim bankama, koji preuzimaju cjelokupnu komunikaciju i pregovaranje oko uvjeta financiranja sa bankama te time ubrzavaju vrijeme potrebno za realizaciju projekata odnosno maksimiziraju uspješnost projekta i zadovoljstvo investitora.

Pored navedenog, naš tim posjeduje znanja iz područja računovodstva i poreza zbog čega sagledavamo poduzeće sa više ključnih točki gledišta, pružajući pri tome širi i kvalitetniji pogled na projekt i poslovanje poduzeća.

Misija poduzeća LIBERFIN d.o.o. je da ažurnom i točnom isporukom podataka / informacija pomažemo menadžmentu poduzeća da donose ispravne i pravovremene poslovne odluke.

Više informacija moguće je pronaći na web stranici www.liberfin.hr i LinkedIn-u https://www.linkedin.com/company/liberfin/

 

EKOSEN

Poduzece Ekosen d.o.o. je brzorastuće poduzeće na području IC tehnologije, koje svoju djelatnost usmjerava u inovacije te čovjeku i prirodi prihvatljivo poduzetništvo. Vodeći smo ponudač IC grijače tehnologije u Sloveniji i u Hrvatskoj, stoga nudimo stručno savjetovanje i srodnim poduzećima koja nude tu vrstu tehnologije. Proizvodač smo IC panela Sunlife One, koji imaju 12 godina jamstva te IR Sun regulatora, koji štedi energiju i pruža maksimalnu udobnost. Nudimo i Thermosun energetski štedan IC premaz , koji u kombinaciji s grijačim panelima, postiže iznimnu snagu. U poduzeću Ekosen osiguravamo potpunu uslugu, od stručnog savjetovanja do prodaje i kvalitetne montaže.
U buducnosti želimo proširiti prodaju s područja IC tehnologije na što više država JI Europe i država EU te postati najprepoznatljivija robna marka za IC grijanje u EU.

Više na stranici: https://ekosen.si/hr

Newsletter

Facebook