fbpx

Otvoreni poziv za prijedlog projekata iz programa Interreg Središnja Europa

Pin it

Četvrti poziv na dostavu projektnih prijedloga provodi se u okviru Programa transnacionalne suradnje Interreg Central Europe te pridonosi Europskoj teritorijalnoj suradnji kao drugom cilju Kohezijske politike

Cilj ovog eksperimentalnog poziva je kapitaliziranje rezultata trenutno financiranih 85 projekata Interreg Central Europe programa. Zemlje članice programa dogovorile su da će se okvirno koristiti 10 milijuna eura ERDF-a za daljnje razvijanje postojećih rezultata i rezultata projekta na regionalnoj i lokalnoj razini, kao i za poboljšanje donošenja politika.

Poziv će također potaknuti bolju koordinaciju s drugim, horizontalnim instrumentima financiranja EU-a kao što su Obzor 2020., Instrumenti za povezivanje Europe ili LIFE program.

Rok za prijavu projekata te izgradnju transnacionalnih partnerstava i planiranje novih aktivnosti je 5. srpanj 2019. godine. Više informacija o procesu prijave te natječajnoj dokumentaciji možete pronaći na službenoj web stranici Interreg Central Europe programa.

Za više informacija o pozivu, pomoć pri traženju partnera i ostala pitanja kontaktirajte info@interreg-central.eu.

Newsletter

Facebook