fbpx

JPP i ESCO

Tetida d.o.o. izradila je analizu trenutno dostupnih izvora financiranja vezanih uz projekte za poduzetnike te jedinice lokalne i područne samouprave. Dosadašnje mogućnosti za prijavu putem mjere 7.4., nažalost, više neće biti dostupne. Prema našoj procjeni, postoji oko 400 projekata koji su pripremljeni za pokretanje, no izravnog novca iz operativnih programa za to neće biti na raspolaganju još dvije godine.

Stoga smo pripremili detaljan proces realizacije, koji uključuje sve raspoložive financijske opcije. Znamo da su već velika sredstva utrošena u projekte i zato imamo efikasan model javno privatnog partnerstva i različitih ESCo modela, koji se mogu primijeniti.

Energetska učinkovitost:

U Tetida d.o.o. pripremili smo za vas cjelokupno rješenje na osnovi novog financijskog instrumenta Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te HBOR – a:

1) Za privatna poduzeća
+ financiranje putem financijskog instrumenta
+ ušteda na grijanju 65% (zdravo, antialergijsko grijanje – IC grijanje), specijalna rješenja za industrijske hale
+ postavljanje solarnih elektrana
Povratak investicije je od 3 do 10 godina, ovisno o vašoj lokaciji.

2) Za JLS i njihova poduzeća

+ JPP ili ESCo model uz mogućnost povoljnog kreditiranja na temelju novog financijskog instrumenta

+ svi projekti mogu biti po modelu “ključ u ruke“

 

Kako biste nastavili ciklus ulaganja, predlažemo da nas kontaktirate i dogovorite besplatne konzultacije. Navedeni poslovni procesi garantiraju van uspjeh i energetsku neovisnost vaših zgrada!

Više informacija na: info@tetida.eu

Newsletter

Facebook