STRATEŠKI PARTNERI

Apriori World  Bez naslova

Apriori World je skupina agencija i konzultanata koji svakodnevno upravljaju procesima na području komunikacijskog menadžmenta, stvarajući dodane vrijednosti koje utječu na percepciju ugleda, pružajući potporu stvaranju profita.

Zagreb – Mostar – Sarajevo – Skopje – Istanbul – Doha – Kijev – Venecija – Milano – London

Različitim uslugama omogućavaju implementaciju novih vizija pri tome prateći trendove u stvaranju i implementiranju komunikacijskih strategija. Više informacija moguće je pronaći na web stranici: www.aprioriworld.com

COIN d.o.o. 

Tvrtka Coin poznata je konzultantska tvrtka u Istri koja je na tržištu više od 20 godina, a svoje usluge svrstava u 2 grupe:

 1. Poslovni konzalting
 1. a) Konzalting u razvoju i realizaciji investicija (razvoj metodologija, projektnih modela, izrada opportunity i feasibility studija..)
 1. b) Konzalting u poslovanju (računovodstvo, financijski management te implementacija sustava kontrolinga i financijskog managementa uz BI aplikaciju)
 1. Proizvodi i usluge na dataSimplified platformi

Na dataSimplified platformi za podatkovnu analitiku, integraciju i vizualizaciju razvijena su razna rješenja za javni i privatni sektor.

Sva su rješenja smještena u oblaku i temeljena na robustnom sustavu poslovne inteligencije.

 1. a) DS – Kontroling  – Rješenje koje povezuje sve tvrtke i ustanove grada u jedinstveni inteligentni sustav planiranja i izvještavanja, te praćenja likvidnosti na dnevnoj razini. Sve razine odlučivanja, shodno svojim ovlastima, dobivaju potpuno unificirane izvještaje i transparentne informacije o poslovanju tvrtki i ustanova u vlasništvu grada.
 1. b) DS – Geo  – Rješenje koje pruža cjelovit okvir za upravljanje prostornim podacima. Povezivanjem s informacijskim sustavom grada otvara se čitav spektar mogućnosti prikaza i analize prostora, te aktivnijeg uključivanja građana u prostorno planiranje i razvoj grada.
 1. c) DS – Interaktivne vizualizacije Najbolji način da se građanima prezentiraju za njih bitne informacije koje se uobičajeno nalaze u njima kompliciranom i nerazumljivom obliku.

Gradovi imaju mogućnost da bez ulaganja i uz simboličnu pretplatu iskoriste sve prednosti moderne tehnologije kako bi potakli svoje građane da se aktivno uključe u procese donošenja odluka važnih za njih i zajednicu u kojoj žive.

Više informacija moguće je pronaći na web stranici: www.datasimplified.com

 

 IVIS-94 d.o.o.     

IVIS-94 d.o.o. je tvrtka za pružlogoanje usluga u elektroenergetici te razvija, izvodi i pronalzi načine financiranja za projekte energetske učinkovitosti putem ESCo modela.
Usluga uključuje modernizaciju, rekonstrukciju i obnovu postojećih postrojenja i objekata s ciljem racionalnije potrošnje energije, a uložena se sredstva vraćaju kroz uštede u energiji i održavanju.

IVIS-94 d.o.o. osigurava financiranje za investiciju koja se otplaćuje do 3 odnosno 8 godina ovisno o klijentu i projektu

Područja poslovanja su javni i privatni sektor, odnosno zgradarstvo, javna rasvjeta, industrija i sustavi opskrbe energijom.

Temeljni cilj naše usluge je osigurat klijentu niže troškove za energiju putem Projekata energetske učinkovitosti.

 

LIBUSOFT CICOM d.o.o.                   LibusoftCicom

LIBUSOFT CICOM d.o.o. je informatička tvrtka koja još od 1992. razvija vlastita aplikativna rješenja za vođenje proračunskog, profitnog i neprofitnog računovodstva. Sve naše aplikacije objedinjene su pod nazivom SUSTAV POSLOVNIH INFORMACIJA koji je zaštićen znakom SPI®, a namijenjene su:

 1. jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave i ostalim obveznicima proračunskog računovodstva
 2. komunalnim poduzećima
 3. upraviteljima stambenih zgrada
 4. malim i srednjim poduzećima

Odabirom SPI® aplikacija i tvrtke LIBUSOFT CICOM dobivate kvalitetnog partnera koji će vam pružiti podršku u brojnim aspektima vašeg svakodnevnog poslovanja.

 • 25 godina iskustva u razvoju rješenja i podršci u radu JLP(R)S

 • sjedište u Zagrebu i 4 poslovnice: Osijek, Split, Rijeka i Novigrad u Istri

 • preko 110 stalno zaposlenih i 40 suradnika

 • trenutno preko 850 stalnih korisnika

 • svakodnevno radi preko 7.500 operatera

 • ISO-9001: certifikat za upravljanje kvalitetom

 • ISO-27001: certifikat za informacijsku sigurnost podataka

 • stalna suradnja s 10 partnerskih tvrtki

 • otvorenost za suradnju s lokalnim partnerima po odabiru korisnika

 • stabilno poslovanje i stalni rast

www.spi.hr

 

ZELENA GRADNJA

logo zelena gradnja1ZELENA GRADNJA je arhitektonski studio za pripremu i izradu idejnih i glavnih arhitektonskih projekata, bilo da se radi o novogradnji ili sanaciji i rekonstrukciji postojećih objekata.

Prema želji investitora, projektnu dokumentaciju pripremamo u skladu sa zahtjevima natječaja EU i nacionalnih fondova, te u tom smislu imamo iskustva rada i s privatnim investitorima i s jedinicama lokalne samouprave.

Posebno smo specijalizirani za različite projekte koji uključuju načela održive arhitekture, novih tehnologija obnovljivih izvora energije, energetske uštede te smanjenja emisija CO2 kroz korištenje certificiranih “zelenih” građevinskih materijala.

Prema Vašim željama i idejama pripremamo:

 • Idejne projekte
 • Glavne projekte
 • Izvedbene projekte
 • Troškovnike prilagođene Zakonu o javnoj nabavi
 • Projekte za pasivne i niskoenergetske stambene zgrade, višestambene zgrade, dvorane, škole, vrtiće, poslovne prostore i gospodarske objekte, hale
 • Projekte rekonstrukcije, prenamjene i adaptacije
 • Savjetovanje o smanjenju operativne energije zgrade
 • Projekte obnove starih i loše izoliranih objekata te njihovo pretvaranje u niskoenergetske objekte
 • Projekte fizike zgrade i zaštite od buke

Funkcionalnost, ušteda, kvaliteta i tehnički detalji te uključena ekološka načela u gradnji, složeni su procesi koji zahtijevaju znanje, kreativnost te stalno usavršavanje i učenje.

Više informacija potražite na www.zelena-gradnja.hr ili na +385 99 385 0177.

 

Newsletter

Facebook