fbpx

Otvoren je natječaj za promociju poduzetništva

Pin it

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta otvorilo je natječaj za promociju poduzetništva za kojeg ce se prijave početi zaprimati 17.12. 2018. godine. U alokaciji se nalazi više od 5 milijuna eura.

Svrha poziva je promicanje poduzetništva u društvu kroz organizaciju i provedbu promocijskih aktivnosti namijenjenih stvaranju pozitivnog okruženja za poduzetništvo te promoviranju uspješnog poduzetničkog poslovanja. Svrha poziva jest omogućiti stvaranje povoljnijeg poslovnog okruženja kao temelja za osnivanje, rast i razvoj MSP – ova kroz razvijanje pozitivne percepcije prema poduzetništvu.

Prihvatljive aktivnosti su;

  • Promocija poduzetničkog uspjeha koja uključuje: promocija uspješnica i dobre prakse iz svijeta poduzetništva, promocija poduzetničkih inicijativa i projekata, promocija poduzetničkih događanja, promocija mjera za poduzetnike, promocija nacionalnih i internacionalnih politika usmjerenih poduzetništvu, promocija samozapošljavanja, posebno ranjivih i teško zapošljivih skupina, promocija poduzetništva ranjivih skupina poput žena, mladih, branitelja, pripadnika nacionalnih manjina, osoba s invaliditetom, umirovljenika i sl., promocija društvenog i kreativnog poduzetništva, promocija zadružnog poduzetništva, obrtničkih cehova te poduzetničkih klastera i sl.
  • Promocija cjeloživotnog i poduzetničkog učenja koja uključuje: promocija strukovnih zanimanja, promocija obrazovanja za obrtnička zanimanja, promocija učenja za poduzetništvo, promocija uključivanja učenja za poduzetništvo u nacionalne kurikulume i sl.
  • Promocija inovativnog poduzetništva koja uključuje: promocija poduzetničkih, inovativnih proizvoda i usluga, promocija digitalnih usluga za poduzetnike, promocija ciljeva Strategije pametne specijalizacije Republike Hrvatske za razdoblje od 2016. do 2020. godine i sl.

Za više informacija o natječaju kontaktirajte nas na info@tetida.eu

Newsletter

Facebook